Opis:Stosowane do wzmacniania zapachowego przynęt własnego wyrobu :
ciasto zwykłe i proteinowe, pasty, makaron, pęczak itp.
Fiolka zawiera koncentrat o wydajności 0,5 ÷ 1 kg przynęty.
Aromaty posiadają zwiększoną zdolność rozpuszczania się w wodzie, dz (zobacz więcej ...)
Opis:Stosowane do wzmacniania zapachowego przynęt własnego wyrobu :
ciasto zwykłe i proteinowe, pasty, makaron, pęczak itp.
Fiolka zawiera koncentrat o wydajności 0,5 ÷ 1 kg przynęty.
Aromaty posiadają zwiększoną zdolność rozpuszczania się w wodzie, dz (zobacz więcej ...)
Opis:Stosowane do wzmacniania zapachowego przynęt własnego wyrobu :
ciasto zwykłe i proteinowe, pasty, makaron, pęczak itp.
Fiolka zawiera koncentrat o wydajności 0,5 ÷ 1 kg przynęty.
Aromaty posiadają zwiększoną zdolność rozpuszczania się w wodzie, dz (zobacz więcej ...)
Opis:Stosowane do wzmacniania zapachowego przynęt własnego wyrobu :
ciasto zwykłe i proteinowe, pasty, makaron, pęczak itp.
Fiolka zawiera koncentrat o wydajności 0,5 ÷ 1 kg przynęty.
Aromaty posiadają zwiększoną zdolność rozpuszczania się w wodzie, dz (zobacz więcej ...)
Opis:Stosowane do wzmacniania zapachowego przynęt własnego wyrobu :
ciasto zwykłe i proteinowe, pasty, makaron, pęczak itp.
Fiolka zawiera koncentrat o wydajności 0,5 ÷ 1 kg przynęty.
Aromaty posiadają zwiększoną zdolność rozpuszczania się w wodzie, dz (zobacz więcej ...)
Opis:Olejki z naturalnym zapachem : raka, łososia, węgorza, śledzia, makreli i dżdżownicy stanowią użyteczną i polecaną formę do nanoszenia na przynęty naturalne typu martwe rybki, filety. Praktyka ostatnich lat wskazuje, że wzmocnione w ten sposób przynę (zobacz więcej ...)
Opis:Olejki z naturalnym zapachem : raka, łososia, węgorza, śledzia, makreli i dżdżownicy stanowią użyteczną i polecaną formę do nanoszenia na przynęty naturalne typu martwe rybki, filety. Praktyka ostatnich lat wskazuje, że wzmocnione w ten sposób przynę (zobacz więcej ...)
Opis:Olejki z naturalnym zapachem : raka, łososia, węgorza, śledzia, makreli i dżdżownicy stanowią użyteczną i polecaną formę do nanoszenia na przynęty naturalne typu martwe rybki, filety. Praktyka ostatnich lat wskazuje, że wzmocnione w ten sposób przynę (zobacz więcej ...)